Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size blue color orange color green color

Tøy og Bøy

Vi har åpnet igjen, juhu :)
Skrevet av Leif Arne Hansen   

Sørreisa Tøy & bøy AS er nå åpnet opp igjen for trening. Vi må som alle andre senter, sammen med dere medlemmer, følge opp strenge smittevernkrav ift vasking avhender og utstyr, begrense kontaktpunkter, ...etc. Shorts og singlet er ikke tillatt ,samt at håndduk må benyttes under treningen.

De til en hver tids gjeldende førende retningslinjer fra FHI og HOD vil være rådende. Så per nå er det fortsatt 1 meters avstand ved vanlig trening og 2 meter ved kraftkrevende/gruppetrening/hard trening.


Ift åpningstider så går vi over til "sommertider"; det vil si helgestengt fra og med fredag 19/6 kl 15.00. Vi får se hva vi gjør fremover ift våre ukentlige kveldsvakter; blir det mye trengsel ift å trene vil vi trolig holde åpent til 21.30 for å spre belastningen innenfor åpningstiden.

Bruk gjerne vår Facebook side for kontinuerlig informasjon.

Velkommen innom, senteret er godt opplyst ift reglene. Vi sees.

Rutiner ved påmelding gruppetimer
Skrevet av Administrator   

Vi vil klargjøre våre rutiner ift påmelding/avmelding gruppetimer:

For påmelding gjøres det som før; listene ligger i skranken, skriv dere på eller ring oss. Svarer vi ikke, så legg igjen en beskjed. 


Vi har en del ikke møtt på gruppetimer uten at det gis beskjed. Vi innfører derfor ett PRIKK-system, 3 prikker gir karantenetid på 1 uke ift å kunne sette seg opp på listene.  Man kan fortsatt møte direkte opp til timer og delta om det er ledig plass. 

Det er etterlyst en mer direkte kanal inn til oss ift avmeldinger; enten ringer dere oss som før, svarer vi ikke så legge igjen beskjed på personsvar, eller så kan dere sende SMS til følgende nummer: 920 84125

Vi håper dermed det blir lettere for våre kunder ift på/avmeldinger på gruppetimene. Vel møtt.

Trykkbølgebehandling
Skrevet av Leif Arne Hansen   

Plages du med en vond skulder eller albue, senebetennelser i føttene?
Da er kanskje ESWT svaret du leter etter. ESWT er muskulær behandling med lufttrykk via en applikator. Det kan brukes på både akutte og kroniske muskel-/senebetennelser/plager.

Vi tilbyr nå også  KINESIO TAPING, du har sikkert sett det på fjernsyn - idrettsutøvere med tape i alle slags farger. Behandlingen går ut på å avlaste og hjelpe svak muskulatur, støtte skadet muskulatur og ledd, stimulere lymfesystem ved akutte skader og redusere smerter.

Ta kontakt for nærmere informasjon om priser og behandling.

Logg inn

Brukernavn

Passord

Husk meg
Glemt passordet?
Ingen konto ennå? Opprett en

Avstemminger

Til hvilke tidspunkter kan det være aktuelt for deg å trene om vi hadde adgang med nøkkelkort
  
Er det mer attraktivt å tegne medlemskap/fortsette å være medlem om vi får nøkkelkortsystem?
  
Hvordan trener du for tiden?
  

Hvem er online nå?

Vi har 2 gjester her nå